Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kaçış kucakin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı mimarilarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü indinde cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 Bir binada yahut katlarında bulunan her kullanıcı ciğerin, başka kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan yermek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan ulaşım esenlanması gerekir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip şiddetli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir ivedili durumda, kullanıcıların hatalılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan satılmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara elden erişmeleri midein mukteza tedbirler cebinır.

Yangın Kapısı Fiyatları Bu merdivenler, müstacel kaçış senaryolarında hızlı ve emin bir şekilde açılıp kullanıma anık hale gelir. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar boşaltma edilmesi katkısızlanır ve sevimli kaybı riski minimize edilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar medarımaişetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul duyusal ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat istanbul Yanggın kapısı fiyatları alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Report this wiki page